Rozmýšľate o tom čo darujete svojmu blízkemu? Neviete čoby ho potešilo? Mnoho krát nie je ľahké vymyslieť čo darovať, či už na narodeniny, meniny, k výročiu sobáša, darček na svadbu, krstiny, k okrúhlemu jubileum, na Vianoce, na Valentína. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli vybrať alebo aspoň naviesť k správnej voľbe.

Aký darček na Vianoce

Aký darček na Vianoce

Na ten najvhodnejší darček pod stromček čakajú všetci z nás. Aký darček sa páči vám, nemusí sa páčiť mame, ocovi, priateľovi, či priateľke. Potrebujete s darčekom poradiť ? Inšpirujte sa pár tipmi na darček.


Turban na mokré vlasy
Turban z mikrovlákna je najlepším darčekom pre mamu  či priateľku. Už nemusí použivať uterák, ktorý sa rozkrúti a padá z hlavy. Takýto turban má výborný saciu schopnosť. Jednoducho sa zapína na hlave. A podstatné je že drží a rýchlo vysaje vodu z mokrých vlasov.


Taška na nákup
Vhodným darčekom je aj jednoduchá taška, skôr sieťka. Je to aj skvelý módny doplnok, je praktická a poslúži na nákup, či na prechádzky mestom. Môžete ju kúpiť, ale aj ušiť sama.
Ako ušiť tašku . Video



Stojan na tablet

Pokiaľ trávite veľa času na tablete, možno by potešil vášho blízkeho stojan na tablet.  Pri držaní tabletu  trpne ruka každému a mamu či priateľku by takýto stojan potešil. Môžete si ho zakúpiť alebo urobiť svojimi vlastnými rukami. Pohodlie v posteli po večeroch s tabletom na stojane  vaša mama či priateľka ocení.

Ako vyrobiť  stojan na tablet . Video.



Organizer na kozmetiku, do auta, na šperky, na doklady, na bielizeň

Každý v rodine potrebuje organizer na nejaké veci, ktorých má veľa. Dobrým pomocníkom je organizer. Všetko máte na jednom mieste. Žena potrebuje organizer na kozmetiku, na šperky, na bielizeň. Muž potrebuje organizer do auta, na doklady a na veľa iných vecí.  Vďaka organizeru máte dobrý prehľad, všetko máte pohromade. Aj  tomto prípade je organizer možno kúpiť, ale šikovné ručičky ho vedia ušiť, vyrobiť. Inšpirujte sa videom.

Ako vyrobiť organizer.



TOPlist TOPlist